25 september 2016 concert Arboretumkerk Wageningen

Op zondag 25 september a.s. om 15.00u geven we weer een concert! Dit keer in de Arboretumkerk in Wageningen. We brengen dit keer een programma dat in het teken staat van Spaanse liederen en zigeunerliederen.

Omdat Debussy bij ons eigenlijk nooit kan ontbreken beginnen we met de Ariettes Oubliees. Het is een klassieke cyclus van liederen die grote contrasten in sfeer laat horen.  Daarna zetten we twee componisten van Spaanse liederen naast elkaar: De Falla (Siete Canzones Populares Espanjolas) en Shostakovitz (Spanisch songs opus 100). De liederen van Shostakovitz zijn uit 1956 en zijn van een ongekende eenvoud met een maximum aan zeggingskracht.

Na de pauze gaan we naar het Oosten van Europa met de Hongaarse liederen van Bartók en de Zigeunerliederen van Brahms en Dvorak. Al met al een vol maar afwisselend programma dat de laatste zondag van september een gulle glans meegeeft.

We hebben dit keer kaartjes in de verkoop en die zijn o.a. te bestellen via de website van Liberty & Laura. Klik hier voor een directe verwijzing.

 

Tot 25 september!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *